Balıkesirspor Umut Peşinde - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Umut Peşinde

Spor Toto Süper Lig'de küme düşmeye her hafta bir adım daha yaklaşan son sıradaki Balıkesirspor, yarın Kasımpaşa'nın konuğu olacak.

11.05.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de küme düşmeye her hafta bir adım daha yaklaşan son sıradaki Balıkesirspor, yarın Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak mücadeleyi Lig Tv 3 yayınlayacak.

Balıkesirspor'da cezalı Kulusic, sakat Uğur, kadro dışı Hasan ve Okan ile lig bitmeden ayrılan yabancılar Santos, Vargas, Gomes forma giymeyecek. Ligde aylardır son sıraya çakılı kalan Balıkesirspor'un 20, Kasımpaşa'nın 35 puanı bulunuyor.

Kırmızı-beyazlı ekip rakibine yenilirse 28 puanlı Çaykur Rizespor'un çarşamba günü Gaziantepspor'u mağlup etmesi durumunda bitime 3 hafta kala kurtuluş umudunu yitirecek. Teknik direktör Cihat Arslan, "Eksiklerimize rağmen Kasımpaşa maçında iyi futbol oynayıp puan kazanmak istiyoruz" dedi.

39 YIL SONRA AYNI TABLO

Balıkesirspor, yıllar sonra yeniden mücadele ettiği Süper Lig'de yine küme düşmeye yakın. O dönemki adı 1'inci Lig olan Süper Lig'de ilk olarak 1975-76 sezonunda boy gösteren Balıkesirspor, 2 puanlı sistemde 25 puan toplayıp son sırada küme düştü. Tek sezon tutunabildiği en üst kategoriye yıllar sonra dönen kırmızı beyazlılar, aylardır son sıradan kurtulamadı. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Umut Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement