Balışeyh'te Velilere Seminer Verildi - Son Dakika
Yerel

Balışeyh'te Velilere Seminer Verildi

Balışeyh\'te Velilere Seminer Verildi

Balışeyh ilçesinde velilere yönelik "Ebeveynler Çocuklarının Karnelerini Nasıl Değerlendirmeli?" konulu seminer düzenlendi.

22.01.2015 11:41

Balışeyh ilçesinde velilere yönelik "Ebeveynler Çocuklarının Karnelerini Nasıl Değerlendirmeli?" konulu seminer düzenlendi.

Balışeyh Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Şehit Sezai Ergül İlkokulu'nda düzenlenen seminerde konuşan Kaymakam Yusuf Yıldırım, öğrencilerin notlarının düşük ya da yüksek olması durumunda veli desteğinin her zaman için hissettirilmesi gerektiğine dikkati çekti.

Çocukları karne durumuna göre yargılamak, suçlamak, sorgulamak veya cezalandırmak gibi yöntemlerin çocuğun benliğinde olumsuz izler bıraktığını ifade eden Yıldırım, çocukların öz güvenini zedeleyecek tutum ve davranışlardan da kaçınarak gelecek dönem içinde telafi imkanlarının değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Büşra Soyak da velilerin 2014-2015 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatiline girecek öğrencilerin karnelerindeki düşük notlara gösterecekleri olumlu ya da olumsuz yaklaşımlarla ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Seminere, Kaymakam Yıldırım'ın yanı sıra Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Selçuk Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaver Yalçın, Halk Eğitim Müdürü Salih Morgül ile okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balışeyh'te Velilere Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement