Ballıdağ'da Kardan Heykeller Şenliği ve Sevgililer Günü - Son Dakika
Güncel

Ballıdağ'da Kardan Heykeller Şenliği ve Sevgililer Günü

İksir Resort Town'da her yıl gerçekleşen geleneksel Kardan Heykeller Şenliği, bu yıl da Sevgililer Günü'nde ulusal ve yerel basının da katılımıyla gerçekleşti.

15.02.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdealist bir matematik öğretmeni tarafından Kastamonu'nun Daday ilçesinde kurulan ve Türkiye'nin en konsept yaşam ve tatil kasabası olarak ünlenen, KAGİDER 1.lik ödülü ve Ekonomist Dergisi 2.lik ödülünü elinde barındıran sanat, spor ve doğal yaşam aşığı İksir Resort Town'da her yıl gerçekleşen geleneksel Kardan Heykeller Şenliği, bu yıl da Sevgililer Günü'nde ulusal ve yerel basının da katılımıyla gerçekleşti.

Her yıl gerçekleştirdiği Kardan Heykeller Şenliği ile, genç tasarımcılara, heykeltraşlara, sanat, doğa ve spor tutkunlarına görsel şölen yaşatan Türkiye'nin kadın elinden çıkmış Tatil ve Yaşam Kasabası İksir Resort Town, bu yıl da Daday'ın Ballıdağ eteklerinde Ballıdağ Dağ Evi'nde şenliğe katılan konuklarını ve basın mensuplarını ağırladı.

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve her yaştan katılımcılar ile gerçekleşen Geleneksel Kardan Heykeller Şenliği, Karadeniz'in zümrüt taşı niteliğindeki oksijen deposu Ballıdağ eteklerinde, yüksekliği 2 metre olan karlar içinde Sevgililer Günü'nü de içinde barındıran unutulmaz anlarla gerçekleşti. Etkinlik gün boyu sürerken, akşam da canlı müzik ve muhteşem yemeklerle devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ballıdağ'da Kardan Heykeller Şenliği ve Sevgililer Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement