Özenalp'in Cenazesinde Deniz Kuvvetleri Komutanı'na Protesto - Son Dakika
Güncel

Özenalp'in Cenazesinde Deniz Kuvvetleri Komutanı'na Protesto

Dün hayatını kaybeden Balyoz Davası hükümlüsü Emekli Deniz Kurmay Albay Murat Özenalp'in cenazesinde, Deniz Kuvvetleri Komutanı protesto edildi.

02.05.2014 14:41  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tedavi gördüğü GATA'da dün hayatını kaybeden Balyoz Davası hükümlüsü Emekli Deniz Kurmay Albay Murat Özenalp'in cenazesi, düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Özenalp için ilk tören GATA'da düzenlendi. Törenin ardından Özenalp'in cenazesi, Mamak Cezaevindeki arkadaşlarının görmesi için buraya getirildi. Daha sonra Özenalp için Kocatepe Camisi'nde kılınan cuma namazının ardından askeri tören düzenlendi.

ASKERİ KORTEJ EŞLİĞİNDE GÖTÜRÜLDÜ

Törene Özenalp'in ailesi ve yakınlarıyla Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, komutanlar, Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu, CHP Grup Başkanvekili  Engin Altay, bazı milletvekilleri, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından Özenalp'in Türk bayrağına sarılı naaşı, top arabasına konularak askeri kortej eşliğinde Karşıyaka Mezarlığına götürüldü. 

BOSTANOĞLU'NA TEPKİ

Bu arada cenaze töreni ve cenazenin mezarlığa götürülmesi sırasında bir grup, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu'na tepki göstererek slogan attı.

Özenalp\'in Cenazesinde Deniz Kuvvetleri Komutanı\'na Protesto
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özenalp'in Cenazesinde Deniz Kuvvetleri Komutanı'na Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mete: Günahsız askerlerimiz cezaevlerinde hayatlarını kaybediyor..Bu Erdoğan ın yatacak yeri yok.. 50 31 Yanıtla
  • ORHAN: Başbakan yardımcısı askere kumpas kuruldu dedi halen başlatılan bir işlem yok halen içerde bu askerler..anca Kcklıları çıkartsın Bekir Bozdağ 38 14 Yanıtla
  • Berat: kimse.., öldü diye suçsuz sayılamaz...! 10 15 Yanıtla
    dilsiz seytan: Sizin vicdaniniz korelmis.isinize gelmeyeni gormuyorsunuz.cok sevdigin hukumet bile kumpas dedi, delil diye dogru bir sey yok, hirsizlara calarsa calsin diyenlerde sizlersiniz,ama sucsuz diyorsunuz, bu ulkede ne kadar hirsiz, rusvetci, fasist, bolucu , tc dusmani varsa helak olsunlar. 0 0
  • UGUR: PKK SEMPATİZANI HAİNLER KONUDA..TURUNCULARA BAKINCA.. 6 12 Yanıtla
  • kahraman beşiktaş: kumpas ya .... 3 2 Yanıtla

Advertisement