Banda Açe Belediye Başkanı Djamal'dan Topbaş'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Banda Açe Belediye Başkanı Djamal'dan Topbaş'a Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Banda Açe Belediye Başkanı Illiza Saaduddin Djamal ile Saraçhane'deki makamında bir araya geldi.

07.01.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Banda Açe Belediye Başkanı Illiza Saaduddin Djamal ile Saraçhane'deki makamında bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Banda Açe  Belediye Eğitim Daire Başkanı Syaridin Abdullah Usman, Belediye Bayındırlık İşleri Daire Başkanı Samsul Bahri Bin Abdul Hamid, Belediye Temiz Su Daire Başkanı Teuku Novizal Aiyub, Belediye Hıfzıssıhha ve Kent Güzelleştirme Daire Başkanı Siti Hajar'ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir heyetle Topbaş'ı makamında ziyaret eden Djamal'ın görüşmesi bir saat sürdü.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Topbaş, konuk belediye başkanı ve beraberindeki heyetin kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduğunu, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi. Kısa bir süre önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Açe'ye yaptığı yardımlardan dolayı Djamal'in kendilerine teşekkür ettiğini dile getiren Topbaş, "Bu bizim özümüzde var. Türk milleti yardımseverdir. Dünyanın neresinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan herkesin yanındayız" diye konuştu.

Djamal da İstanbul'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Burada olmak evimizde olmak gibi. Sayın Başkana sıcak ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türk dostlarımızın her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Banda Açe Belediye Başkanı Djamal'dan Topbaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement