Bandırma Basketbol Gençlik Derneği Başkanı Bora Öziş; - Son Dakika
Yerel

Bandırma Basketbol Gençlik Derneği Başkanı Bora Öziş;

Bandırma Basketbol Gençlik Derneği Başkanı Bora Öziş;

Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret etti.

25.07.2014 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret etti.

Bandırma Basketbol Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bora Öziş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Balat, Yücel Gündoğan ve Osman Kılıç ile sporcular, Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Bora Öziş, Bandırma Belediyesi'ne şimdiye kadar kulüp çalışmalarında kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Öziş, "Takımımızın, Samsun'daki turnuvaya nasıl gidileceğini düşünürken bu meselemizin çözümünde bizlere yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederiz. Bizde 12. olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedik. Bununla birlikte Bandırma Gençlik ve Spor Kulübü olarak kendi tesislerimizi yapmak istiyoruz. Bu konuda sizden desteklerini bekliyoruz "dedi.

Kulüp yöneticileri ve sporcuların gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Mirza ise, "Öncelikle sizleri ve sporcu çocuklarımızı kutluyorum. Zor şartlar altında mücadele veriyorsunuz. Bizde sizlere destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bandırma'da sporun gelişmesini istiyoruz. Bunun içinde bir takım çalışmalarımız oluyor. Daha önce Spor İl Müdürlüğüne kapalı spor salonu yapılmak şartıyla verdiğimiz arsayı geri istedik. İl Müdürlüğümüz bizden 6 ay daha süre istedi. Bu süre içinde çalışma olmazsa arsamızı geri alacağız ve belediyemiz imkanlarıyla kapalı spor salonumuzu kendimiz yapacağız. Başta Bandırmaspor olmak üzere tüm amatör kulüplerimize destek oluyoruz. Ayrıca sizlerin her şeyi birinden beklemeyip kendi elinizi de taşın altına koyduğunuz ve çaba sarf ettiğiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma Basketbol Gençlik Derneği Başkanı Bora Öziş; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement