Bandırmaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Bandırmaspor'da Galibiyet Sevinci

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, Kocaeli Birlikspor karşısında deplasmanda alınan 3 puanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

26.01.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, şu an lider durumda oldukları ligde en yakın rakipleriyle aralarında 3 puan fark bulunduğunu söyledi. Deplasmanda 1-0 galip geldikleri Kocaeli Birlikspor maçının kendileri için zor geçtiğini ifade eden Çapanoğlu, şöyle konuştu: "İyi bir mücadele ortaya koyduk. Müsabakanın ilk yarısında istediğimiz golü de bulduk. İkinci yarı çok gol kaçırdık. Bunları da atsaydık sonuç daha farklı olurdu. Kocaeli Birlikspor zor bir rakip buradan 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Ayrıca her maçta olduğu bu maçta da bizleri Kocaeli'ye kadar gelerek destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Zor maratonda onların desteğini çok önemsiyoruz. Centilmenlik kuralları içerisinde biz desteklemeye devam etsinler. Takım olarak onlara şampiyonluk hediye etmek istiyoruz."

Haftaya deplasmanda oynayacakları Bugsaş Spor karşılaşmasının da en zor maçlarından biri olacağını vurgulayan Çapanoğlu, "Bu maçta da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Buradan alacağımız galibiyetin bizim bundan sonra ligdeki sıralamamız açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sahaya çıkıp sonuna kadar mücadele ederek ihtiyacımız olan puan ve puanları alacağız" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bandırmaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement