Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş Açıklaması

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor'un kulüp başkanı Erhan Elmastaş, öncelikli hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ancak altyapıya ve kurumsallaşmaya da önem vereceklerini söyledi.

29.06.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmaspor'un kulüp başkanı Erhan Elmastaş, öncelikli hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ancak altyapıya ve kurumsallaşmaya da önem vereceklerini söyledi.

Elmastaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bandırma Belediyesinin desteğinin büyük olacağını, kalıcı gelir elde etmek için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Eski Tekel binası alanı Bandırmaspor'a tahsis edildi. Asfaltı yapıldı. Bariyerleri takılıyor. Bandırma'nın gerçekten ihtiyacı olan otopark olarak kullanılacak. Arkasından tır parkını hizmete alacağız, oranın da asfaltlama çalışmaları başladı, ışıklandırması bitti. Bandırmaspor'a gelir getirici ömür boyu kalıcı projeler üzerinde çalışılıyor" diye konuştu.

Kulübe çok büyük ve kalıcı bir gelir getirecek yeni bir projede son aşamaya gelindiğini de bildiren Elmastaş, şöyle devam etti:

"Birkaç gün içinde bu projeyi de kamuoyuna açıklayacağız. Amacımız, kulübümüzü kurumlaştırarak, kendi ayakları üzerinde durabilecek duruma getirmek ve önümüzdeki ilk genel kurulda 7-8 başkan adayının çıkmasını sağlamaktır. Öncelikli hedefimiz şampiyonluk ama kurumsallaşma ve altyapıya da büyük önem vereceğiz. Sosyal tesislerimizin eksiklerinin tamamlanması gerekir. Bunları tamamlamazsak Bandırma gençliğine bir şey veremeyiz."

Yeni sezon için transfer çalışmalarına da başladıklarını kaydeden Elmastaş, "Bu konuda teknik direktörümüz Kemal Kılıç, sportif direktörümüz Süleyman Takunyacıoğlu ve idari menajerimiz Serdar Samatyalı, yeni sezonun raporunu hazırlıyorlar. Bu rapora göre takımda kalacak ve gidecek oyuncuları, yapacağımız yeni transferleri belirleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement