Banvit'te Hedef Şampiyonluk - Son Dakika
Güncel

Banvit'te Hedef Şampiyonluk

Banvit\'te Hedef Şampiyonluk

Banvitspor Başkanı Özkan Kılıç, "Kadromuza başarıya ve şampiyonluğa aç oyuncuları kattık. Bu sezon lig ve Avrupa'da önemli işler yapmak istiyoruz"dedi. "İYİ HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ" Ekim ayında başlayacak lig için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Başkan Özkan Kılıç, bu konuda şunları söyledi: "İtalya ve Bandırma'da yaptığımız hazırlık maçlarında seyir zevki yüksek tempolu bir oyunla başarılı sonuçlar aldık.

18.09.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banvitspor Başkanı Özkan Kılıç, "Kadromuza başarıya ve şampiyonluğa aç oyuncuları kattık. Bu sezon lig ve Avrupa'da önemli işler yapmak istiyoruz"dedi.

"İYİ HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ"

Ekim ayında başlayacak lig için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Başkan Özkan Kılıç, bu konuda şunları söyledi:

"İtalya ve Bandırma'da yaptığımız hazırlık maçlarında seyir zevki yüksek tempolu bir oyunla başarılı sonuçlar aldık. 25-26-27 Eylül 2015 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek Tübad Kupası'nda CSK Moskova, Anadolu Efes ve Galatasaray ile karşılaşacağız. Lig öncesinde bizim için iyi bir prova olacak."

"AVRUPA'DA BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ"

Bu yıl hem ligde, hem de Avrupa'da başarılı olmak istediklerini dile getiren Başkan Kılıç, şöyle devam etti:

"Eurocap'ta geçen yıl 64 takım arasında Avrupa 3'üncüsü olduk. Bu yıl da Avrupa, takımımızın olmazsa olmazıdır. Avrupa hedeflerimizin yanı sıra ligde de iyi işler yapma istiyoruz. İyi bir takım oluşturduk. Yönetim olarak takımımızı seyrederken heyecanlanıyoruz. Liglerin başlamasıyla birlikte taraflarımız da bunu görecek." - Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banvit'te Hedef Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement