Banyoda Akıma Kapılan Anne Yoğun Bakımda, Oğlu Öldü - Son Dakika
Güncel

Banyoda Akıma Kapılan Anne Yoğun Bakımda, Oğlu Öldü

Banyoda Akıma Kapılan Anne Yoğun Bakımda, Oğlu Öldü

Karabük'te, duş almak için banyoya giren 42 yaşındaki Uğur Sarıkaya, elektrik akımına kapılarak öldü.

23.07.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, duş almak için banyoya giren 42 yaşındaki Uğur Sarıkaya, elektrik akımına kapılarak öldü. Oğlunu kurtarmak isterken akıma kapılan 60 yaşındaki Vasfiye Sarıkaya ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Bayraktar Caddesi'nde Vasfiye ve Fikri Sarıkaya çiftinin tek katlı evinde meydana geldi. Bayramda Ankara'dan Karabük'teki anne ve babasının yanına gelen Uğur Sarıkaya, duş almak için banyoya girdi.

Sarıkaya, iddiaya göre elektrikli şofbendeki elektrik kaçağı nedeniyle akıma kapılarak yere düştü. Gürültüyü duyan Vasfiye Sarıkaya da içeriye girerek oğluna müdahale etmek isteyince, akıma kapıldı. Fahri Sarıkaya, eşinin ve oğlunun akıpa kapıldığını fark edince evin elektriğini kesip 112 Acil Servis'i aradı.

Gelen sağlık ekipleri, kalbi duran anne ve oğlunu hayata döndürerek ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Uğur Sarıkaya, yapılan müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti. Vasfiye Sarıkaya'nın ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Banyoda Akıma Kapılan Anne Yoğun Bakımda, Oğlu Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement