Barcelona'nın Hedefindeki Üç İsim Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Hedefindeki Üç İsim Belli Oldu

Bu sezon Euroleague ve İspanya Kupası’nda istediğin elde edemeyen Barcelona gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

26.04.2015 09:53

Katalan ekibinin gelecek sezon için Valencia Basket’ten Pau Ribas, Aris’ten Aleksandar Vezenkov ve Unicaja Malaga’dan Jayson Granger’ı kadrosuna katmayı planladığı iddia edildi. Kadrosundaki birçok oyuncuyla sıkıntılar yaşayan Barcelona’nın nasıl bir hamle yapacağı oldukça merak ediliyor.

Valencia Basket tarafından önerilen sözleşme uzatma teklifini henüz kabul etmeyen Pau Ribas bu sezon 11.3 sayı 4.5 asist ortalamaları ile mücadele ediyor. Barcelona doğumlu olan oyuncu için doğduğu şehirde oynama fırsatı doğabilir.

Alekasandar Vezenkov ise Yunanistan’ın Aris takımında forma giyiyor. Avrupa’nın en potansiyelli oyuncularından olan Vezenkov’un geçen yıl Panathinaikos’a transferi kulüpler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmemişti. NBA Draft’ına gireceğini açıklayan genç oyuncu 19.2 sayı 7.9 ribaund ortalamaları ile mücadele ediyor.

Unicaja Malaga’nın yıldızı Jayson Granger ise takımının ligde zirvede yer almasında önemli rol oynuyor. Granger şu ana kadar 9.1 sayı 3.2 asist ortalamaları yakaladı.

Kaynak: encestando.es

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona'nın Hedefindeki Üç İsim Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement