Barış Atay: Bu Bir Barış Atay Meselesi Değildir - Son Dakika
Güncel

Barış Atay: Bu Bir Barış Atay Meselesi Değildir

Barış Atay: Bu Bir Barış Atay Meselesi Değildir

Redhack operasyonun gözaltına alınan Barış Atay için 'Sanat Meclisi' "Bu Bir Barış Atay Meclisi Değildir." dedi.

28.11.2013 15:06  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Redhack operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan oyuncu Barış Atay için Sanat Meclisi basın açıklaması yaptı. Oyuncu Barış Atay, "Bu bir Barış Atay meselesi değildir" dedi.

"KOMİK GEREKÇELERLE GÖZALTINA ALINDI"

Yeşilçam Sineması'nda düzenlenen açıklamaya tiyatro ve dizi oyuncusu Barış Atay, Niyazi Koyuncu, Erdal Bayrakoğlu, Hüseyin Turan'ın yanı sıra çok sayıda tiyatrocu ve sanatçı katıldı. Sanat Meclisi adına basın açıklaması yapan Erdal Bayrakoğlu, Barış Atay'ın komik gerekçelerle gözaltına alındığını savundu. Bayrakoğlu, Atay'ın gözaltına alınmasıyla, bütün sanatçılara da gözdağı verilmek istendiğini savundu.

"ASIL TAKDİRİ HAK EDEN YÜREKLİ İNSANLAR"

Halkın yanında olduklarını ifade eden Barış Atay ise, "Biz Sanat Meclisi olarak sürekli halkın yanında olduğumuzu savunarak bir araya geldik. Buna dikkat çekmek istiyorum. Sizlerin dikkat çekmeniz gereken nokta şudur. Sadece bizim ismimiz değil, asıl yürekli insanların seslerinin duyulmasını istiyorum. Asıl takdiri, desteği hak eden gerçekten yürekli insanlar onlar." dedi.

"SON OLMAYACAK"

Atay, "Herhangi bir kamuoyu desteği beklemeden hatta geleceğini gelmeyeceğini bilmeden sadece yaşadıkları ülkenin daha aydınlık bir geleceğe ihtiyacı olduklarını bildiklerinden buna inandıklarından bunun için mücadele etmeleri gerekliliğini bildiklerinden dolayı bu yola çıktılar binlercesi, yüzbinlercesi gibi. İlk değiller. Son hiç olmayacaklar. Artarak da çoğalacaklar. Bu bir Barış Atay meselesi değildir. Bu bir sanatçı meselesi değildir. Popülerlik ve görünürlük meselesi değil" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barış Atay: Bu Bir Barış Atay Meselesi Değildir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement