Barış Atay Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Barış Atay Serbest Bırakıldı

Barış Atay Serbest Bırakıldı

'Redhack' ve 'Anonymous' soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında oyuncu Barış Atay'ında bulunduğu 9 kişi serbest bırakıldı.

25.11.2013 18:57  Güncelleme: 02:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Redhack" ve "Anonymous" ile bağlantılı oldukları iddiası ile gözaltına alınan 14 kişiden 9'unu serbest bıraktı, 5'ini ise tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti. Serbest bırakılanlar arasında oyuncu Barış Atay da var.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 8 ilde 22 Kasım'da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda "Redhack" ve "Anonymous" ile bağlantılı oldukları iddiası ile 14 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgusunun ardından, 14 kişi savcılık sorgusu için Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

9 KİŞİ SERBEST

Sanıkların sorgusunu, TMK'nın 10. maddesiyle görevli cumhuriyet savcıları yaptı. Sorgulamanın ardından, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Yıldırım Bayyurt, aralarında oyuncu Barış Atay'ın da olduğu 9 kişiyi serbest bıraktı, 5 kişiyi ise tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Barış Atay Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement