Barış Telli'den Olcay Şahan'a Anlamlı Hediye - Son Dakika
Spor

Barış Telli'den Olcay Şahan'a Anlamlı Hediye

Barış Telli\'den Olcay Şahan\'a Anlamlı Hediye

Ampute milli takım santraforu Barış Telli kendisine 3 kez krampon gönderen Olcay Şahan'a düğün hediyesi Milli Takım formasını gönderdi.

10.04.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cana, kana kastedilen futbol ikliminde başka bir öykü bu. İki güzel insanın öyküsü. Ampute Futbol Milli Takımı’nın santraforu... Gol kralı... Ayrıca Bedensel Engelliler Atletizm Milli Takımı’nın 100 metrede, yüksek atlamada ve uzun atlamada Türkiye rekortmeni... Öykünün diğer kahramanını zaten tanıyorsunuz. Beşiktaş’ın ‘güzel adamı’ Olcay Şahan’ı...

Bu ikili çok iyi dost. Bu dostlukları da bir yıl öncesine dayanıyor. Tanışmalarından kısa süre sonra Olcay, Yenimahalle forması altında lig şampiyonluğu sevincini yaşayan Barış’a jest yapıp, “Kutlarım kardeşim... Seninle gurur duyuyorum” diyor ve 43 numara bir çift krampon hediye ediyor.

Biri 43 diğeri 42

Olcay’ın bu jesti karşısında çok duygulanan Barış, yeni bir krampona kavuşmanın heyecanıyla çıktığı ilk maçın 5. dakikasında sol ayağının üstüne sert bir darbe yiyor... Krampon parçalanıyor, Barış’ın içi gidiyor. Olcay bu talihsizliği öğreniyor. Barış’a bir çift krampon daha yolluyor. Barış yine bulutların üzerine çıkıyor. Fakat aksilik bir kez daha yapışıyor yakasına. Hakemler Kramponun çivisi çok uzun.. Rakip futbolcular için tehlike yaratır” diyor, Barış bu kramponu da bir türlü giyemiyor. Durumdan haberdar olan Olcay yine kayıtsız kalmıyor.. Barış’a bir çift krampon daha yolluyor. Barış bir çocuk heyecanıyla kramponları ayağına geçiriyor fakat bu kez de ‘Yok artık’ denilecek bir durum ortaya çıkıyor. Belki Olcay’ın dalgınlığından, belki fabrikasyon hatasından kramponlardan sağ ayağa giyileni 43, diğeri 42 numara!

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barış Telli'den Olcay Şahan'a Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement