Bariyerlere Çarpan Kamyon, Trafiği Aksattı - Son Dakika
Güncel

Bariyerlere Çarpan Kamyon, Trafiği Aksattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kaza yerinden detaylar Müdahaleyi reddeden kamyon sürücüsünü ikna çalışmaları Aksayan trafikten detay İstanbul'da metrobüs yolundaki bariyere çarpan kamyon, trafiği aksattı.

23.06.2016 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kaza yerinden detaylar

Müdahaleyi reddeden kamyon sürücüsünü ikna çalışmaları

Aksayan trafikten detay İstanbul'da metrobüs yolundaki bariyere çarpan kamyon, trafiği aksattı.

Mecidiyeköy- Avcılar istikametinde seyreden Ömer E. yönetimindeki 41 UZ 041 plakalı kamyon, E-5 karayolunun Bayrampaşa - Maltepe durağı yakınlarında ışıklandırma direğine çarptıktan sonra metrobüs yolundaki bariyerlere çarptı.

Kazayı göre vatandaşların ilk yardımda bulunmaya çalıştığı kamyon sürücüsünün şoka girdiği görüldü. Şoförün gazda basılı kalan ayağını pedaldan çekmeye çalışan vatandaşlar, sürücünün başına da su döktü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalede bulunmak istediği sürücü, bunu reddederek, uzun süre araçtan inmedi.

Polis ekiplerinin gelmesiyle araçtan inen kamyon sürücüsünün kazadan yara almadan kurtulduğunu belirten sağlık ekipleri, müdahaleyi gerektirecek bir durum olmadığı için buradan ayrıldı.

E-5 karayolunda yoğunluğa neden olan kaza dolayısıyla söz konusu bölgede metrobüs seferleri de bir süre görevlilerin kontrolünde tek şeritten sağlandı.

Öte yandan basın mensuplarıyla görüntü almalarını engellemeye çalışan görevliler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Bariyerlere Çarpan Kamyon, Trafiği Aksattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bariyerlere Çarpan Kamyon, Trafiği Aksattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement