Baro'dan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Baro'dan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay'a Ziyaret

Baro\'dan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay\'a Ziyaret

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Blediyespor’un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Manisa Barosu Akhisar Temsilciliği'ni ağırladı.

02.07.2014 15:01

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Blediye spor'un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Manisa Barosu Akhisar Temsilciliği'ni ağırladı. Baro Akhisar Temsilciliği adına Taner Baş ve yönetim kurulu üyeleri Akçay'ı, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde ziyaret etti. Baro Temsilcisi Baş, Akhisar'ın en önemli marka tanıtım kaynağının Akhisar Belediyespor olduğuna dikkat çekerek, buradaki en büyük görevin Akçay'a ait olduğunu söyledi.

Baş, Akçay'a hoş geldin diyerek, "Kendisine kent ile ilgili Baro olarak yardımcı olabileceğimiz bir konu olup olmadığını sormak istedik. Akhisar Belediyespor, Akhisar'ın yükselen bir marka değeridir. Akhisar'ı marka olarak tanıtabilen elimizdeki en iyi enstrümanın Akhisar Belediyespor olduğunu düşünüyoruz. İnşallah hocamız da Akhisar markasının açığa çıkmasında destek olacaktır. Futbol bütün dünyanın önem verdiği özellikle şu anda Dünya Kupası nezdinde herkesin önem verdiği spor dalıdır. Hocamız da artık bu konuda bizim en büyük güvencemizdir ve inşallah Akhisar, Akhisar Belediyespor sayesinde özellikle tanıtımında çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay, "Ekibim bu ziyaretten son derece güven duymuştur. Daha önce şehir ile birleştiğimizde imza atarak Akhisar Belediyespor ile birleştiğimizde şehrin kendisi ve insanları ile de birleştik. Şu anda da onun bir örneğini yaşıyoruz. Şu an Baro ile beraberiz, hepimizin amacı, bu şehrin marka değerini yükseltmek için, değer katmak için çabalar gösteriyoruz. Bunu da en kısa sürede yapabilecek olan Akhisar Belediyespor'dur. Ama şehrin diğer dinamiklerini de yok saymamak gerek. Bugün tarımsal anlamda güçlü bir kente sahibiz. Tarımda uğraşan insanlarımızı da yok saymadan, onları da değerli kılarak marka değerimizi büyütebiliriz. Bunun dışında insan faktörü olarak eğitimli insanları var. Sadece baro ile temsil edilmiyor sonuçta, bu da onun bir parçasıdır. Diğer toplumsal dernekler ve onların aydınlık insanları ile de birleştirerek bu şehrin ülkede ve dünyada tanıtımına katkı yapmak amaçlı bir iş birliği yaptık şu anda. Bundan dolayı şahsım ve başkanına ve onun arkasındaki güce teşekkür ederim. Umarım her şey bizim umduğumuz ve beklediklerimize yakın olur" diye konuştu.

İÇ TRANSFER BİTTİ, DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Transferin son durumu hakkında bilgiler aktaran Akçay şunları kaydetti:

"İç transferi bitirdik, dış transfer ile ilgili mevkii tespitleri yaptık ve o mevki tespitlerini bitirmiş bulunmaktayız. Bundan sonraki süreç, kulübün stratejisine ve ekonomisine uygun hamleler yapmak. Biliyorsunuz üç veya dört parametre bir araya geldikten sonra transfer gerçekleşiyor. Dolayısıyla bu parametreleri tam yerine oturtacak süreç ve zaman gereklidir. Biz bu lojistik atakları yapıyoruz. Sanıyorum kampta transfer yüzde 80 tamamlanmış olacaktır. Geri kalan eksikleri de kamp süresi içerisinde bitirebiliriz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Baro'dan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Akçay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement