Barodan Şehit ve Gazi Çocuklarına Eğitim Desteği - Son Dakika
Yerel

Barodan Şehit ve Gazi Çocuklarına Eğitim Desteği

Kilis Barosu Başkanı Hayri Muammer Fazlıağaoğlu'nun göreve yeniden seçilmesinin ardından kendisine gönderilen çiçekleri sattırarak yaptığı bağışla, şehit ve gazi çocuklarına eğitim desteği verilecek.

09.10.2015 13:53

Kilis Barosu Başkanı Hayri Muammer Fazlıağaoğlu'nun göreve yeniden seçilmesinin ardından kendisine gönderilen çiçekleri sattırarak yaptığı bağışla, şehit ve gazi çocuklarına eğitim desteği verilecek.

Fazlıağaoğlu, AA muhabirine, geçen ay gerçekleştirilen genel kurulda yeniden Kilis Barosu Başkanlığına seçilmesinin ardından halkın yoğun ilgisiyle karşılaştığını ve ziyaretçi akınına uğradığını söyledi.

İnsanların teveccühünü en fazla çiçekle gösterdiğini dile getiren Fazlıağaoğlu, Türkiye Barolar Birliği başta olmak üzere sevenlerinin çiçek ve çelenk göndererek yanlarında olduğunu gösterdiğini belirtti.

Bu çiçekleri sattırarak, gelirini Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneğine bağışladıklarını anlatan Fazlıağaoğlu, şunları kaydetti:

"Kilis'te ilk olması ve bu hizmetin devam etmesi bakımından, vatanı, milleti ve bayrağımızı korumak için canlarını siper edip şehit olan insanlarımızın geride bıraktıkları emanetlerine destek olmak adına böyle bir uygulamaya karar verdik. Bu bağlamda çiçekleri belirli bir bedel karşılığı iade ederek, elde edilen geliri dernek başkanlığına takdim ettik."

Dernek Başkan Vekili Hüseyin Kılbaş da çiçeklerin satışından elde edilen geliri bağışlayarak örnek davranış sergileyen Fazlıağaoğlu'na teşekkür etti.

Bağışın ihtiyaç sahibi şehit ve gazi çocuklarının eğitimleri için kullanılacağını bildiren Kılbaş, "Bu iş yürek, duygu ve düşünce meselesi. Şehitlik ve gazilik kavramlarının sadece sözde değil de bu tarz uygulamalarla ortaya konulması gerekiyor" dedi.

Firmadan tam destek

Bu arada, Fazlıağaoğlu'nun çiçeklerini alan firmanın sahibi Erdoğan Demir, bu uygulamanın tam destekçisi olduklarını, kendilerine iade edilen her çiçeğe 3 katı bedel ödeyeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Barodan Şehit ve Gazi Çocuklarına Eğitim Desteği - Son Dakika


Advertisement