Bartın Mezuniyet Töreninde Yangın Alarmı - Son Dakika
Güncel

Bartın Mezuniyet Töreninde Yangın Alarmı

Bartın Mezuniyet Töreninde Yangın Alarmı

Mezuniyet töreninde yangın alarmıBARTIN Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Gençlik Merkezi'nde yapılan mezuniyet töreninde yangın alarmı çalışınca panik yaşandı.

04.06.2016 14:04

Mezuniyet töreninde yangın alarmı

BARTIN Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Gençlik Merkezi'nde yapılan mezuniyet töreninde yangın alarmı çalışınca panik yaşandı.

Gençlik Merkezi'ndeki mezuniyet törenine okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. 80 öğrenciye diplomalarının verileceği törenin başladığı sırada yangın alarma çalıştı. Alarmın devreye girmesiyle salondakiler panik yaşadı. Bazı veliler ne olduğunu anlayabilmek için dışarıya çıktı. Görevliler, yangın olmadığı yönünde anons ederek salondakileri sakinleştirmeye çalıştı. Görevliler, teknik odada alarmı susturmak için çalışırken bir öğrenci salonun duvarındadaki yangın butonunu yerinden sökerek alarmı susturdu. Salondaki alarmın susturulmasından sonra görevliler de binanın diğer bölümlerinde çalmaya devam eden alarmı susturdu. Bir çocuğun yanlışlıkla yangın butonuna basmasıyla alarmın çalıştırıldığı belirtildi. Tören daha sonra devam etti ve 80 öğrenci hep birlikte kep atarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Mezuniyet Töreninde Yangın Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement