Barzani, Celal Talabani'yi Süleymaniye'deki Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Barzani, Celal Talabani'yi Süleymaniye'deki Evinde Ziyaret Etti

Barzani, Celal Talabani\'yi Süleymaniye\'deki Evinde Ziyaret Etti

Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, uzun bir aradan sonra Irak'a dönen Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'yi Süleymaniye'deki evinde ziyaret etti.

25.07.2014 00:59  Güncelleme: 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Federal Kürdistan yönetimi başkanı Mesud Barzani,20 Aralık 2012’de beyin kanaması geçiren ve tedavi için Almanya’ya götürülen ve uzun bir aradan sonra Irak’a dönen Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani’yi Süleymaniye’deki evinde ziyaret etti.

20 DAKİKA SÜRDÜ

Mesud Barzani ve beraberindeki heyet, Almanya'daki tedavisinin ardından Irak'a dönen Talabani'yi Süleymaniye'deki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 20 dakika sürdü.

19 TEMMUZ'DA IRAK'A DÖNDÜ

Goran Hareketi Lideri Noşirvan Mustafa da Talabani'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 20 Aralık 2012’de beyin kanaması geçiren ve tedavi için Almanya’ya götürülen Talabani 19 Temmuz’da Kürdistan'a geri döndü.

DÖNÜŞÜ KAOSA DENK GELDİ

Tedavisine Süleymaniye’de devam edilecek olan Celal Talabani’nin dönüşü, Irak Şam İslam Devleti’nin (IŞİD) ülkede Musul başta olmak üzere önemli kentleri ele geçirmesinin ardından kaosun patlak verdiği bir döneme denk geliyor.

Irak ordusu IŞİD’in ele geçirdiği bölgeleri geri almayı başaramazken, yeni bir hükümetin kurulması için de ülkeyi uzun ve zorlu bir süreç bekliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Barzani, Celal Talabani'yi Süleymaniye'deki Evinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement