Başar Spor Kulübünde Kuşak Sınavı Şölene Dönüştü - Son Dakika
Güncel

Başar Spor Kulübünde Kuşak Sınavı Şölene Dönüştü

Başar Spor Kulübü 2015 yılı faaliyet programında yer alan kuşak sınavı 97 sporcunun katılımıyla 30.05.2015 tarihinde Çok Amaçlı Spor Salonunda yapıldı.

02.06.2015 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sınav komisyon başkanlığını Milli Takım antrenörü Süleyman BAŞAR yaparken, komisyon üyeliklerini Milli Hakem Refik YAĞDIRAN, Milli Sporcu Volkan ÇOBANKAYA, GSHİM Antrenörü Milli Sporcu Serap AYDENİZ, 3. DAN antrenör Rahmi AYDENİZ ve 4. Dan yönetim kurulu üyemiz Cengiz AKBEY yaptılar.

Sınavımızı Taekwondo İl Temsilcisi Gökay BUDAK, İş Adamı ve İsmail AYDIN, Güreş İl Temsilcisi Ali Haydar ARAS ve kalabalık bir sporcu veli kitlesi izledi.

2015 yılında gerçekleştirilen Turkısh Open Turnuvasına ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına katılan derece alan sporcular izleyicilere tanıtıldı.

Yine 2015 yılının geride kalan kısmında Milli Takım kamplarına katılan sporcularımız izleyicilere tanıtıldı.
Kulübümüze vermiş oldukları desteklerin anısına Kulüp Başkanımız ve Milli Takım antrenörü Süleyman BAŞAR; İş Adamı İsmail AYDIN beye plaket takdim etti.

"BAŞARCAN" isimli maskot sınava damga vurdu, Sınavda minik sporcularımızın eğlendiren maskot minik yüreklerin heyecanına ortak oldu.

Kulübün Milli Sporcularının yapmış olduğu gösteriler nefes kesti ve ayakta alkışlandı.

Kulüp Başkanı Süleyman BAŞAR sınav sonrası yaptığı açıklamada; sporcularının okul hayatlarının önemine vurgu yaparak,

Spor özünde; Sistem,disiplin, hedef ve başarı kombinasyonudur. Spor yapan çocuk ister istemez disiplinle sistemi uygulamaya, hedef koymaya ve başarmaya güdümlenir. Sporcu düzenlidir,sistemlidir ve hedefleri vardır. Bu şekilde yaşayan bir çocuğun hayatında da aynı düzen gözlemlenir.
Çocuklarının okul hayatında ki başarısı ile ilgili endişe duyan veya sistemli çalışma ve disiplinle ilgili desteğin faydalı olacağını düşünen uzmanlarında ilk önerisi spor olmaktadır. Enerjisini atan, sosyal bir gruba ait olan çocuğun mutluluğu, çevresinin desteği ve kazandığı başarı onu motive eder. Becerileri arkadaşları arasında saygı uyandırır. Tüm bu pozitif katkılar çocuğun ders başarısını da pozitif yönde etkiler. Spor yapan çocuğun okul başarısı da yüksek oluyor" dedi.

Kulüp olarak açtıkları yaz okulu Taekwondo kurslarına müracaatın çok yoğun olduğunu belirten BAŞAR; çocuklarımız bu yaz mutlaka TAEKWONDO ya başlamalı, hem eğlenmeli hem de öğrenmeli. Tüm gençlerimizi kulübümüze bekliyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başar Spor Kulübünde Kuşak Sınavı Şölene Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement