Başarı da Yanal'ın Başarısızlık da / Özel Analiz - Son Dakika
Spor

Başarı da Yanal'ın Başarısızlık da / Özel Analiz

Başarı da Yanal\'ın Başarısızlık da / Özel Analiz

Diego transferiyle kabuk değiştirmesi beklenen Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezonunu Eurosport.com Türkiye editörlerinden Uğur Aktan değerlendirdi.

20.07.2014 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ersun Yanal tartışılacak bir isim değil..."

Böyle diyordu Ersun Yanal geçtiğimiz sezon oynanan Arsenal maçı öncesi basın toplantısında basın mensuplarına. Kariyerinde tek kupası bulunmayan ama uzun yıllardır Fenerbahçe'ye hazırlanan tecrübeli teknik adam çok sayıda takıma attığı Ersun Yanal imzasına rağmen Konyaspor karşısındaki şok yenilginin ardından tartışılmaya başlansa da kendisine güvenini hiçbir zaman kaybetmemiş, sezon sonunda da kendisine güvenenleri mahcup etmeyerek şampiyonluğa uzanmıştı.

Kupasız geldiği Fenerbahçe'de daha ilk lig maçında aldığı 2-0'dan 3-2'lik şok yenilgiye rağmen "Ersun Yanal tartışılacak bir isim değil" açıklaması yapan Yanal'ın, şampiyonluğun getirdiği güveni de arkasına almasıyla birlikte Fenerbahçe'de bu sezon yapabileceklerini düşünmek bile heyecan verici. Salih Uçan'ın Roma'ya transferiyle genç oyuncunun Roma'daki her başarılı maçı sonrası eleştirilmeyi göze alan tecrübeli teknik adamın, bu sezonunda başarı da kendisinin olacak başarısızlık da.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Başarı da Yanal'ın Başarısızlık da / Özel Analiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement