Başarılı Kadın Girişimciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Başarılı Kadın Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Süleymanpaşa Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen kursa katılan kadın girişimci adaylarına sertifikaları verildi.

19.12.2014 16:24  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenen kursa katılan kadın girişimci adaylarına sertifikaları verildi.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediye binasında düzenlenen sertifika töreninde, girişimcilik eğitimi sonrası başarılı olanlara sertifikaları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Tolga Erkan tarafından verildi.

Eşkinat, yaptığı açıklamada, kursiyerlerin projeleri hakkında bilgi edindiklerini belirterek, KOSGEB işbirliğiyle çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

KOSGEB'in, çok etkilendikleri birbirinden güzel projeler olduğunu ifade eden Eşkinat, "Sizler bu işbirliğinin ilk kursiyerlersiniz. Sizin başarılı, iyi örnekler olmanız gerek ki gerisi gelsin. Bizler Süleymanpaşa Belediyesi ve KOSGEB olarak kadın girişimcilerin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Elimizden geldiğince 2015 yılında da bu çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Erkan ise ilk kez belediye ile böyle bir organizasyon yaptıklarını kaydetti.

Kursiyerlerin başarılı sonuçlar almasının kursun devam etmesini sağlayacağını aktaran Erkan, şunları kaydetti:

"Sizler çok iyi örnekler oluşturursanız bunun devamı gelecek. Şu ana kadarki çalışmalarımız birinci adımda. Artık hepiniz girişimci adayısınız. Bundan sonra girişimci, sonra da KOBİ olacaksınız. Her türlü bilgi için bizlere ulaşın. Sizlere tek uyarım 3. şahıslardan, aracılardan uzak durun. Merkezimizde sizlere yardımcı olmak için bekliyoruz." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Kadın Girişimciler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement