Başbakan Davutoğlu Taşkentliler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu Taşkentliler Derneği'ni Ziyaret Etti

Başbakan Davutoğlu Taşkentliler Derneği\'ni Ziyaret Etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Taşkentliler Derneği ve Vakfı'nın bayramlaşma programına katıldı.

06.10.2014 15:08

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Taşkentliler Derneği ve Vakfı'nın bayramlaşma programına katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Taşkentliler Derneği ve Vakfı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla dün öğle saatlerinde Bahçelievler'de düzenlenen bayramlaşmaya etkinliğin katıldı. Davutoğlu, "Bu bayram İstanbul'a gelmeye karar verince arife günü önce Yayla'da cuma namazı kıldık. Orada birçoğunuzla kucaklaştık. Ayrıca mahallemizde yaklaşık 45 sene önce, 1969'dan bu yana hepsini tanıdığım komşularımızla helalleştik. Onlardan dua ve destek istedik. Hepsi de dualarını, desteklerini ifade ettiler" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu, gün boyu zamanını Bahçelievler'de geçirdiğini belirterek, "Çocukluk hatıralarıyla bezenmiş aynen Taşkent'teki o ilk ayrılışımızdan başlayan yaklaşık 4 yaşındayken, çocukluk hatıralarımız gibi Fatih'te, Bahçelievler'de, İstanbul'da geçirdiğim hatıralar da benim şahsiyetimi belirleyen hatıralar. Daha 1969'da Bahçelievler'e geldiğimizde elini öptüğüm Nevin teyze, Fahri amca ve Abdulkadir amca hepsi çevremizdeydi" dedi. Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burada olmayan Taşkentli hemşerilerimize de selamlarımızı iletin. Her birini tek tek kucaklıyorum. Ailelerinize, eşlerinize, çocuklarınıza bayram tebriklerimizi en derin muhabbetlerimizle aktardığınızda şunu da söyleyin ki Davutların Ahmet hep onların gönlünde olacak." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu Taşkentliler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement