Başhekimden Gerger'den Belediye Başkanı Ayhan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başhekimden Gerger'den Belediye Başkanı Ayhan'a Teşekkür Plaketi

Başhekimden Gerger\'den Belediye Başkanı Ayhan\'a Teşekkür Plaketi

Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı makamında ziyaret ederek hastanede yapılan çevre düzenlemesinden dolayı plaket verdi.

16.11.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret ederek hastanede yapılan çevre düzenlemesinden dolayı plaket verdi.

Akçakale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattığı yeşillendirme ve çevre düzenlemesi kapsamında yaklaşık bir yıl önce hizmete açılan Akçakale Devlet Hastanesi çevresinde de düzenleme yaptı. ekipler, hastane çevresinde peyzaj düzenlemesi ve 10 bin metrekarelik alanda parke taşı döşemesi başlatarak hastaneye otopark alanı kazandırdı.

Hastane çevresinde başlatılan çevre düzenlemesi ve otopark alanı çalışması ilçe halkı tarafından da büyük beğeni toplarken Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger de Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Hastanede yapılan hizmetlerle ilgili açıklama yapan Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger, "Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan'a teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe devlet hastanemize sundukları desteklerden dolayı bugün kendilerine bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Hastane bahçemizde çevre düzenlemesi ve oto park alanında da kilitli parke döşemesi yapıldı. Bu yapılan çalışmalar sonrası hastanemizin çehresi değişti. Ben tekrar belediye başkanımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı Akçakale halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise, "Başhekimimize ben de teşekkür ediyorum. Kendilerinin bu çalışmalarda yoğun çabası ve istekleri vardı. Makamlar gelip geçicidir, bu gün varız, yarın yokuz. Önemli olan güzel dostluklarla birlikte arkanızda güzel eserler bırakmak. İlçe bizim, hastane bizim. Ortaya güzel bir iş çıkara bildiysek ne mutlu bize. Ben bu plaketi tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başhekimden Gerger'den Belediye Başkanı Ayhan'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement