Basın İlan Kurumu'nun 41. Şubesi Tokat'ta Açıldı - Son Dakika
Güncel

Basın İlan Kurumu'nun 41. Şubesi Tokat'ta Açıldı

Basın İlan Kurumu\'nun 41. Şubesi Tokat\'ta Açıldı

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, geleceğin inşasında ciddi bir çaba gerektiğini, bu çabanın içinde de basının önemli rolü olduğunu ifade ederek, “Basın bir olayın bir sorunun düzeltilmesi için uğraşırsa daha kolay düzeliyor” dedi.

03.12.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, geleceğin inşasında ciddi bir çaba gerektiğini, bu çabanın içinde de basının önemli rolü olduğunu ifade ederek, "Basın bir olayın bir sorunun düzeltilmesi için uğraşırsa daha kolay düzeliyor" dedi.

BİK İlan Kurumu'nun 41. şubesi, Tokat Plaza'da Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın da katıldığı törenle açıldı. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, AK Parti İl Başkanı Adem Çelik, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek, Tokat Gazeteciler, Televizyoncular ve Radyocular Derneği Başkanı İhsan Uluözlü, Anadolu Basın Birliği Tokat Şube Başkanı Sezai Kaymak, BİK Koordinasyon ve İdare Müdürü Mehmet Çelik, Muhasebe Müdürü Furkan Demircioğlu, BİK Tokat Şube Müdürü Erdem Kaplan, Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu, Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar, Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel, şube müdürlüğü personeli, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, geleceğin inşasında ciddi bir çaba gerektiğini, bu çabanın içinde de basının önemli rolü olduğunu kaydetti. Atalay, basın mensuplarının takip ederek haber yaptığı konuların daha hızlı gerçekleştiğine dikkat çekerek, "Basın bir olayın, bir sorunun düzeltilmesi için uğraşırsa daha kolay düzeliyor. Yeni projeleri hayata geçirmek için projeler üretip, onları dile getirirse onların benimsenmesi ve hayata geçmesi daha hızlı oluyor. Bütün bunlar medyanın, basının önemini anlatıyor. Bir gazeteci olarak daha önce bulunduğumuz görevlerde medyanın desteğini alarak çok büyük işler yaptığımızı düşünüyorum. Tokat medyası da gelişip büyüyen Tokat'a uygun bir medya" dedi.

Atalay, BİK'in 2010 yılında 12 şubesi olduğunu hatırlatarak, "Şuanda 41 şubemiz oldu. Tokat'ta olmazsa olmazlar arasına katıldı. Tokat'taki şubemizle beraber Tokat basınına, medyasına omuz vermek için buraya geldik. Her gittiğimiz yerdeki sloganımız 'Yük olmaya değil, yük almaya geldik'. Tokat basınını güçlendirmek, eksiklerini gidermek, gerekirse eğitim seminerleri yapmak ve daha iyi şartlarda daha iyi tirajlara ulaşmalarını sağlamak" diye konuştu.

Vali Can ise, devletin bir temsilcisi olarak Ankara'daki tüm kurumların illerde bir temsilcisi olmasını arzu ettiklerini ifade ederek, "Bir şehre Ankara'nın merkez teşkilatının tüm birimlerinin bir temsilcilikleri açılıyorsa bu şunun göstergesi; bir il tüm kurumları ile büyür ve gelişir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından BİK Genel Müdürü Atalay ve protokol açılış kurdelesini kesti. Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek, günün anısına Atalay'a plaket takdim etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Basın İlan Kurumu'nun 41. Şubesi Tokat'ta Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement