Basında Yer Alan "Haydarpaşa'nın 'Acil'i Acillik" Haberlerine Yalanlama - Son Dakika
Güncel

Basında Yer Alan "Haydarpaşa'nın 'Acil'i Acillik" Haberlerine Yalanlama

Basında Yer Alan "Haydarpaşa\'nın \'Acil\'i Acillik" Haberlerine Yalanlama

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr İbrahim Yekeler, basında yer alan “Haydarpaşa’nın ’acil’i acillik” başlıklı haberi yalanladı.

01.10.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr İbrahim Yekeler, basında yer alan "Haydarpaşa'nın 'acil'i acillik" başlıklı haberi yalanladı. İbrahim Yekeler, "Hastanede tadilat çalışmaları sürüyor, ama hizmetler de acil serviste aksamadan devam ediyor" dedi.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr İbrahim Yekeler, basında yer alan, Haydarpaşa'nın 'acil'i acillik" başlıklı haberle ilgili açıklama yaptı.

Yekeler, yaptığı açıklamada tadilatı devam eden hastaneyle ilgili, "Hastanemizde bu yıl değişik alanlardaki iyileştirme faaliyetlerine başladık. Tadilat aşamasında ve yine Vehbi koç acil ünitesindeki tıp merkezimdeki acil ünitemizin yenilenmesi inşaatı hızla devam etmekte. Geçmiş yıllarda günde 300 hastaya hizmet verdiğimiz yerimiz günlük bin hastaya çıkınca cevap veremez hale geldi. Biz de burayı tekrar yaptırıyoruz. Şu anda bin 500 metrekareye yakın yeni acil binamızı inşallah 15-20 gün içinde bitirip teslim alacağız. İstanbul'daki vatandaşlarımıza halkımıza Numune Hastanesi olarak iddia ediyorum İstanbul ve tüm Türkiye'de üniversitelerde dahil en iyi acil ünitesi hizmet binasına kavuşup hastalarımıza en kısa zamanda hizmet vericeğiz. Yeni yapılan acil ünitemizde kimyasal ve nükleer saldırılara karşı hizmet verilecek bu ilk olacak. Onun dışından çalışan sağlık personelimizin hekimlerimizin dinlenme odaları olacak. Tüm bunların gerçekleşmesi için inşaat süresince hastalarımızdan ve çalışanlarımızdan anlayış bekliyoruz. Çünkü havaların soğumasıyla birlikte inşaat alanlarımızda hizmete devam ettirdiğimiz için küçük sorunlar yaşadık" şeklinde konuştu.

Bir doktor odasının yazın sıcak olduğu için camının belirten Haydarpaşa Numune Hastanesi Başhekimi Prof. Dr İbrahim Yekeler, "Bir doktor odamızın yazın sıcak diye camı çıkarılmış. Soğuk diye de arkadaşlarımız şikayet edince rayı da tamamladık. Ufolar koyduk, hizmetimizi aksatmadan kırmızı alanla ilgili geçici hizmet verdiğimiz yerde merkezi oksijen sistemi yok. Ama yeni hizmet alanlarımızda o var. Onu da yine aksatmadan hastalarımıza hizmete devam ediyoruz" dedi.

"HİZMETİMİZ ACİL SERVİSTE AKSAMADAN DEVAM EDİYOR"

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr İbrahim Yekeler, acil serviste hizmetlerin aksamadan devam ettiğini belirterek, "Haydarpaşa Numune Hastanesi olarak yaklaşık bin 500 metre kareyle İstanbul'un en büyük acil ünitesine kavuşacağız. Vatandaşlarımızdan beklentimiz şudur. Zaten Numune Hastanesi olarak önemli bir kavşaktayız. Hem köprü yolundayız, hem Anadolu'nun boğaza yakın yerinde olmamız sebebiyle bu hizmeti de aksamadan vermek için bazı mağduriyetler, bazı sıkıntılar yaşayabiliriz. Yaklaşık 15-20 gün sonra ünitemizi hizmete aştığımızda İstanbul'daki tüm hastalarımız acil hizmetlerimizden son derece memnun kalacaklar. Haydarpaşa Numune Hastanesinde tadilat çalışmaları sürüyor ama hizmetler de acil serviste aksamadan devam ediyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Basında Yer Alan 'Haydarpaşa'nın 'Acil'i Acillik' Haberlerine Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement