Başiskele'de Yol Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Başiskele'de Yol Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Başiskele\'de Yol Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Başiskele Belediyesi, İznik, Hürriyet ve Kocaorman caddelerinin kesiştiği noktada kavşak düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

17.09.2015 15:49

Başiskele Belediyesi, İznik, Hürriyet ve Kocaorman caddelerinin kesiştiği noktada kavşak düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

Başiskele'de cadde ve sokak düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bahçecik Semt Konağı yapım çalışmalarının da devam ettiği noktada Başiskele Belediyesi ile koordineli çalışan İzgaz, Telekom ve İSU ekipleri de aynı anda hatlarını bir metre daha yol seviyesinden aşağıya çekti. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolların kesiştiği noktaya Osmanlı musluğu bulunan dekoratif bir süs havuzu monte edilecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce yol genişlemesi ve perde duvar çalışmalarını tamamlandığı İznik caddesinin kesiştiği kavşakta zemin dolgu işlemi gerçekleştiriyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından İznik caddesi ve Kocaorman caddesinin bir kısmı asfaltlanması planlanırken, Hürriyet caddesi ise kırmızı renkli baskı beton ile kaplanacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele'de Yol Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement