Başkan Akcan Yetim Çocuklarla İftar Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akcan Yetim Çocuklarla İftar Açtı

Başkan Akcan Yetim Çocuklarla İftar Açtı

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Dünya Yetimler Günü’nde Akyazı’daki yetim çocuklarla ve Bilgi Kültür Evi Kuran Kursu öğrencileri ile iftarda buluştu.

03.07.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Dünya Yetimler Günü'nde Akyazı'daki yetim çocuklarla ve Bilgi Kültür Evi Kuran Kursu öğrencileri ile iftarda buluştu.

Dünya Yetimler Günü sebebiyle Akyazı ilçesindeki yetim çocuklar ve Bilgi Kültür Evi'ndeki Kur'an Kursu öğrencileriyle Kenan Sofuoğlu Aile Parkı'nda iftarda bir araya geldi. İftar programı öncesinde çocuklara zaman ayıran Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, masaları tek tek tokalaşıp tanışarak, karşılıklı sohbet etti.

İftar sonrası çocuklara konuşma yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Bugün burada siz değerli yavrularımızla buluşmak sizlerle birlikte iftar açmak, aynı sofrayı paylaşmak ve sizlerle tanışmak benim için çok güzel bir duygu. Bu iftar programına katılarak beni mutlu ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Şu anda Ramazan ayının ortalarındayız yaklaşık 15 gün sonra bayram gelecek biz sizlerle bayramda da buluşacağız ve bayramlaşacağız. Çocuklar benim için her zaman çok değerlidir. Sizlerin geleceği benim için öncelikli hedeflerimin başındadır" dedi.

Başkan Akcan ayrıca iftara katılan çocuklara yemek sonrasında dondurma ikramında bulundu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akcan Yetim Çocuklarla İftar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement