Başkan Akgün: "Yoksullarla Aramızda Köprü Olun" - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgün: "Yoksullarla Aramızda Köprü Olun"

Büyükçekmecelilere seslenen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ihtiyaç sahibi ve yoksullara belediye olarak yardım edildiğinin altını çizerek, "Bizim göremediğimiz, bilmediğimiz yerde ihtiyaç sahibi komşularınız varsa onlarla bizim aramızda köprü olun" dedi.

26.06.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmecelilere seslenen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ihtiyaç sahibi ve yoksullara belediye olarak yardım edildiğinin altını çizerek, "Bizim göremediğimiz, bilmediğimiz yerde ihtiyaç sahibi komşularınız varsa onlarla bizim aramızda köprü olun" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarları devam ederken, Büyükçekmecelilerin iftar sofralarına ilgisi her geçen gün daha da artıyor. Kumburgaz'da binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği öncesinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Sevgili büyük Büyükçekmece ailemiz. Hanımlarımızın çoğunlukta olduğu bu güzel bereketli mübarek iftar soframıza hoşgeldiniz. Mübarek Ramazan ayının bereketini sizlerle birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Ramazan ayında birbirinizi daha çok seviniz. Dargın olanlar varsa onları barıştırın" dedi.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM"

Ramazan ayında herkesi çevresindeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çağıran Başkan Akgün, "Çevrenize biraz daha fazla sahip çıkınız. Fakirlik ayıp değildir ama bizim insanımız onurludur. Muhtaç olduğunu, fakir olduğunu beyan edemeyebilir. Ramazan'da olsun bunun dışındaki zamanlarda olsun biz belediye olarak yaklaşık 7 bin eve giriyoruz. Ama bizim de görmediklerimiz, duymadıklarımız olabilir. İmkanlarınız doğrultusunda o insanlarımıza yardım elinizi uzatın. Uzatalım ki, Ramazan ayının feyz ve bereketinden nasibinizi ve nasibimizi alalım. Bizim bilmediğimiz, göremediğimiz ihtiyaç sahibi yoksul insanlarımız varsa onlarla bizim aramızda köprü vazifesi yapın. Bize bu konuda yardımcı olun, üzerimize düşeni yapalım" şeklinde konuştu.

"BU DA BİZİM FARKLILIĞIMIZDIR"

Büyükçekmece Belediyesi'nin iftar sofralarında hizmet verenlerin tamamımın belediye personeli olduğunu belirten Başkan Akgün şu şekilde konuştu: "Size burada hizmet verenler belediye başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve personelimizdir. Ücret ödeyerek dışarıdan birilerine size yemek dağıttırmıyoruz. Bugüne kadar da dağıttırmadık. Çünkü biz sizlere büyük Büyükçekmece ailemiz dedik. O zaman ailemizin önüne yemeğini de kendimiz koyarız. Bu da bizim için bir farklılıktır, güzelliktir."

İftar yemeğinin ardından sahnelenen Hacivat - Karagöz gösterisine Kumburgazlıların ilgisi büyük olurken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar hoşça vakit geçirdiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgün: 'Yoksullarla Aramızda Köprü Olun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement