Başkan Aksu Belediye Personeli ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Aksu Belediye Personeli ile Bir Araya Geldi

Başkan Aksu Belediye Personeli ile Bir Araya Geldi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bahar ve yaz aylarının yoğun geçeceğini belirterek her alanda hızlı çalışma dönemine girildiğini söyledi.

16.04.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bahar ve yaz aylarının yoğun geçeceğini belirterek her alanda hızlı çalışma dönemine girildiğini söyledi.

Başkan Kerim Aksu, Başkan Yardımcıları ve Müdürlerden birimler hakkında bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada "Tüm Müdürlükler kendi sorumluluk alanına giren konularda, vatandaşın şikayetlerini, taleplerini dikkate almalılar. Bu hassasiyeti hepinizden istiyorum. Bu yıl asfalt yılımız olacak. Her türlü hazırlığı yaptık. 25 bin ton asfalt yapmayı planladık. Havaların asfalt yapımına elverişli hale gelmesini, ısınmasını bekliyoruz. Sagae Caddesinden başladığımız Yeniyol Projesi'nde doğalgaz firmasına ek bir süre verdik. Bu arada kaldırımları yapmaya devam ediyoruz. 6 kilometrelik Yeniyol Projesi, Valilik Binasına kadar devam edecek. Ayrıca, Üniversite girişi, Hamdi Bozbağ Okulu çevresi yapılıyor. Şehir Merkezi'nde birçok cadde ve sokakta çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Belediyenin bu yıl 3 önemli projeye imza atacağını hatırlatan Aksu, "Yeniyol Projemiz başladı. Yaklaşık 5 milyon lira bedeli olan Keşap Durağı Otopark ve Meydan Projesi ihaleye hazırlanıyor. Projenin devamı olan Kazancılar Yokuşu ile yaklaşık 8 milyon liraya yükselecek. Söz verdiğimiz gibi Gedikkaya'yı turizme kazandırıyoruz. Gedikkaya Projesi için arkadaşlarımız çalışmaya başladı. Bütün yetkili arkadaşlarımızın bu projelere sahip çıkmalarını, hizmetlerin kısa sürede tamamlanmasına özen göstermesini bekliyorum. Yaz mevsimi öncesinde yollarımızın tamamını yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aksu Belediye Personeli ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement