Başkan Asya'dan Öğretmenlere Başarı Dileği - Son Dakika
Yerel

Başkan Asya'dan Öğretmenlere Başarı Dileği

Başkan Asya\'dan Öğretmenlere Başarı Dileği

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından göreve başlayan öğretmenlere başarı temennisinde bulundu.

18.09.2014 09:38  Güncelleme: 10:04

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 2014-2015 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından göreve başlayan öğretmenlere başarı temennisinde bulundu.

Öğretmenlerin istek ve şikayetlerinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Asya, insan odaklı hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini ifade etti. Öğretmenlere başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunan Asya, "2014-2015 eğitim öğretim yılının siz çok kıymetli öğretmenlerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Geleceğe yönelik yatırımlarımız her geçen gün katlanarak devam etmektedir. Bu yatırımlar arasında birinci önceliğimiz olarak, hizmet anlayışımızın rotası olan insan odaklı hizmet yer almaktadır. En iyi hizmet ve yatırım insan için yapılandır. Orta ve uzun vadede geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek adına gençlerimize, insanımıza verdiğimiz önem ve değer bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da katlanarak devam edecektir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine koşar adımlarla taşıdığımız bugünlerde bizim en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın yetişmesinde hiç şüphesiz ki sizin katkınız çok büyüktür. Bu anlamda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve siz değerli öğretmenlerimize daha yaşanabilir bir Muş oluşturmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımızda sizlerden de katkı ve destek beklediğimizi hatırlatarak, fikir ve isteklerinizin bizim için çok önemli olduğunu bilmenizi isterim. Bu duygu ve düşüncelerle mesleğe yeni başlamış öğretmenlerimizi tebrik ediyor, yeni eğitim öğretim yılında bütün öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Asya, Muş'ta bulunan bazı okulların çevre düzenlemesini de belediye olarak yaptıklarını sözlerine ekledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Asya'dan Öğretmenlere Başarı Dileği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement