Başkan Atabay, Orman Kampını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Atabay, Orman Kampını Ziyaret Etti

Başkan Atabay, Orman Kampını Ziyaret Etti

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, "Tavşan Burnu Tabiat Parkı" ve halk arasında Didim Orman Kampı olarak bilinen alan ilçenin vitrini olacağını söyledi.

25.08.2014 09:19  Güncelleme: 09:30

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, belediye tarafından işletilen "Tavşan Burnu Tabiat Parkı" ve halk arasında Didim Orman Kampı olarak bilinen alan ilçenin vitrini olacağını belirtti.

İlçede faaliyet gösteren basın mensupları ile birlikte orman kampındaki çadırlarda ve karavanda kalan tatilcileri ziyaret eden Atabay, amaçlarının kampa günlük, haftalık ve aylık olarak gelen vatandaşları bu alanda rahat edebilecekleri ve daha hijyenik bir ortamda hem denizden hem de yeşil alandan faydalanmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Orman Kampı ile ilgili proje çalışmalarını başlattıklarını ifade eden Atabay, "Ailelerin birlikte günübirlik gerçekleştirebilecekleri ve mangal yapabilecekleri uygun bir ortamın hazırlanması, diğer bir yandan da herkesin bütçesine uygun yarı kapalı balık restoranın yapılması ön görmekteyiz. Ayrıca kapalı ve açık alan haline getirilebilecek, konser verilecek, düğün ve toplantıların yapılabileceği bir platform düşünüyoruz. Çadır kamping alanda tüm ihtiyaçların karşılanabileceği market, duş ve tuvaletlerin yer alacağı bir kompleks tasarlanmaktadır. Mevcut olanda yer alan 21 ahşap yapının yerine proje kapsamın da daha modern yapılara dönüştürülerek haftalık, aylık ya da sezonluk kalmak isteyenlere apart otel şeklinde kiralamayı planlıyoruz. Kampla bir bütünlük sağlayacak plaj düzenlenmesi ile Didim'in vitrini haline getirmeyi düşünüyoruz. Amacımız; kampa günlük, haftalık ve aylık olarak gelen vatandaşları bu alanda rahat edebilecekleri ve daha hijyenik bir ortamda hem denizden hem de yeşil alandan faydalanmalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Atabay, basın mensupları ile birlikte kahvaltı yaptı ve daha sonra kampta kalan İncirliovalı gezgin yazar Muammer Özdayıoğlu, memnuniyetini belirterek son yazdığı kitabını başkan Atabay'a hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Atabay, Orman Kampını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement