Başkan Ataç, Yunusemre Spor Kompleksini Teftiş Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ataç, Yunusemre Spor Kompleksini Teftiş Etti

Başkan Ataç, Yunusemre Spor Kompleksini Teftiş Etti

Tepebaşı’na kazandırılacak olan Yunusemre Spor Kompleksi’nin inşaatı sürürken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise inşaatı belirli dönemlerde inceliyor.

21.07.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı'na kazandırılacak olan Yunusemre Spor Kompleksi'nin inşaatı sürürken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise inşaatı belirli dönemlerde inceliyor.

Başkan Ataç'ın "Tepebaşı'nda spor yapmayan çocuk kalmayacak" sözünün vücut bulmuş hali olan spor tesislerinden biri de Şirintepe'de yükseliyor. Mustafa Kemal Paşa Spor Kompleksi'nde bulunan Su Sporları Merkezi'nin ardından, Başkan Ataç'ın söz verdiği Yunusemre Spor Kompleksi'nin yapı çalışmaları sürüyor. Kompleks içerisinde futbol, basketbol, voleybol sahaları ile step, plates ve aerobik çalışmalarının yapılacağı salonlar bulunacak. İnşaatı inceleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise beraberindeki Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu ile birlikte merkezi karış karış gezerek şantiye görevlilerinden çalışmaların gidişatı hakkına detaylı bilgiler aldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ataç, Yunusemre Spor Kompleksini Teftiş Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement