Başkan Avcu'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Güncel

Başkan Avcu'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Belediye Başkanı Avcu, yeni eğitim-öğretim yılında çocukları unutmadı.

16.09.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu her yıl olduğu gibi 2014-2015 öğretim yılında ilçe merkezinde ve mahallerinde okuyan 5000 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Bigadiç Belediyesi poşetleri içinde yer alan kırtasiye malzemeleri Bigadiç'li öğrenciler ve aileleri arasında memnuniyetle karşılandı.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, "Eğitime verdiğimiz destek artarak devam edecek" dedi.

Bigadiç Belediye Başkan Avcu, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Geçmişte bir çok insanın kitap veya defter alamadığı için eğitimine devam edemediğini belirten Başkan Avcu ''Bigadiç, her alanda gelişmiş, güçlü bir ilçe olma yolunda, kararlı adımlarla ilerlemektedir. Amacımız, her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamaktır. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımızdır. Tüm çocuklarımıza en iyi koşullarda eğitim imkanı sunmak tek gayemizdir. Çünkü iyi yetişmiş, donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve ilçemizin geleceği açısından son derece önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılının öğrencilerimize, onların fedakâr aile ve velilerine, eğitim ve öğretim yılı boyunca büyük fedakârlıklarla görev yapacak olan öğretmenlerimiz ve bütün milli eğitim camiası için hayırlı olmasını temenni eder, saygı ve sevgilerimle selamlarım." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Avcu'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement