Başkan Bahçeci'den Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Bahçeci'den Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Başkan Bahçeci\'den Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

02.05.2014 18:08

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Bahçeci, ziyarette yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerin her zaman baş taşı olduğunu dile getirerek, yeni dönemde de her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan ile sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kente güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir'de oluşan bu huzur ortamının uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum. Beş yıl boyunca şehrimizin geleceği için çalıştık. Bu dönemde de şehrimizin geleceği için ne gerekiyorsa çalışmalarımızı bu yönde devam ettireceğiz. Herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımızda ben demeden biz bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz. Devletimiz de şehit ailelerinin ve gazilerin hem maddi hem manevi her zaman yanında. Biz de belediye olarak her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz."

Dernek Başkanı Ali Sarıca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman devleti yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Başkan Bahçeci, daha sonra Muharip Gaziler Derneği'ni de ziyaret etti. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Bahçeci'den Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret - Son Dakika


Advertisement