Başkan Baran'a Artvin'den Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Baran'a Artvin'den Tebrik Ziyareti

Başkan Baran\'a Artvin\'den Tebrik Ziyareti

Artvin Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş ve Ak Parti Murgul İlçe Başkanı Sami Gülsuyu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

26.05.2014 12:04

Artvin Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş ve Ak Parti Murgul İlçe Başkanı Sami Gülsuyu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alış verişi içinde geçen görüşmede Artvin Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, birbirlerine başarılar dilediler. Körfez Belediyesi tarafından planlanan faaliyetler ve etkinlikler hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Baran, hayata geçirilecek çalışmaların ilçemizde birçok yeniliği beraberinde getireceğini belirtti.

Konuk Belediye Başkanı Çavuş, Başkan Baran'ın Körfez'e güzel hizmetlerde bulunacağına ve büyük katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu ifade etti. İlçe Başkanı Sami Gülsuyu ise, Körfez halkının önemli bir bölümünün oyları ile Körfez Belediye Başkanı seçilen İsmail Baran'ın başarılarının Belediye Başkanlığı makamında da sürdüreceğine inandığını söyledi.

Belediye başkanlarının ilçelerinin geleceğini düşünmek zorunda olduğunun altını çizen Başkan Baran, "İlçemiz ve halkımız için en iyisini yapmak bizim sorumluluğumuzdur. Birlikte güçbirliği içinde vatandaşların en üst düzeyde memnuniyeti için çalışacağız. Vatandaşlarımız, bizlere güvendi. Biz de ekiplerimizle ve halkımızla işbirliği halinde projeler geliştireceğiz. Önümüzdeki süreçte toplumumuzu oluşturan bütün unsurlarla, kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, sanayicilerimizle esnaflarımızla vatandaşlarımızla, el ele omuz omuza vererek Körfez'i daha ileriye taşımak için çalışacağız" dedi.

Başkan Baran, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Çavuş ve Gülsuyu'na teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Baran'a Artvin'den Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement