Başkan Baran, Üzülmez'i Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Baran, Üzülmez'i Ağırladı

Başkan Baran, Üzülmez\'i Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirdiği umre ziyaretinin ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ağırladı.

13.02.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirdiği umre ziyaretinin ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gerçekleştirdiği umre ziyaretinin ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i ağırladı. 15 günlük umre ziyareti esnasında Mekke ve Medine'de yaşadıklarını anlatan Başkan Baran, "O heyecanı ve mutluluğu yaşamayı Allah herkese nasip etsin. Daha öncede Hac vazifesi nasip olmuştu. O heyecanı ve mutluluğu bir kez daha ailemle yaşamak nasip oldu. Allah herkese bu heyecanı ve mutluluğu yaşamayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Ziyarette maneviyatın önemine değinen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Umre vazifesini tamamlayarak sağ salim ailesiyle birlikte yurdumuza dönen hemşerim ve çok saygı değer arkadaşım Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı tebrik ederim. Yapmış olduğu umre vazifesini Allah Kabul Eylesin ve bizlere de nasip etsin. Maşallah kendisi hiç ara vermeden ayağının tozuyla çalışmalar başladı. Körfez halkı gerçekten çok şanslı böyle azimli bir belediye başkanına sahipler" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran, kendisini ziyaret eden misafirlerine kutsal topraklardan getirdiği zemzem suyu ve hurma ikramında bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Baran, Üzülmez'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement