Başkan Böcek'ten İsmail Balaban'a Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Başkan Böcek'ten İsmail Balaban'a Tam Destek

Başkan Böcek\'ten İsmail Balaban\'a Tam Destek

Bu yıl 653’üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde finale kalan İsmail Balaban, Antalya’ya ikincilikle döndü.

25.06.2014 15:59

Bu yıl 653'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde finale kalan İsmail Balaban, Antalya'ya ikincilikle döndü. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi adına güreşen başpehlivan İsmail Balaban için ödül töreni düzenledi.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Başkan Muhittin Böcek, bu yıl 653'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde finalde mücadele edip ikinci olan İsmail Balaban'ı başarısından ötürü kutladığını bildirdi. Geçen yıl Antalya'ya altın kemer getiren Konyaaltı Belediyespor güreşçisi İsmail Balaban'ın her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Böcek, İsmail ve kardeşi Turan Balaban'ın ata sporumuzun Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde en büyük temsilcileri olduğunu söyledi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyespor Kulübü yöneticilerine ve güreş antrenörü Hasan Aydın'a da ayrıca teşekkür etti.

Ata sporu olan yağlı güreşlerin yaşatılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Böcek, "Güreş sporunun yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Feslikan Yaylası'nda her yıl Yağlı Pehlivan Güreşleri düzenliyoruz. Ayrıca düzenlenen birçok etkinliğe de destek oluyoruz" diye konuştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür eden Konyaaltı Belediyespor Güreşçisi İsmail Balaban ise, "Bizlere inanıp her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Muhittin Böcek ve Konyaaltı Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Abay, sporculara ödüllerini takdim etti.

Ödül töreninde çocuklarını yalnız bırakmayan Hasan ve Gülsüm Balaban çifti de Başkan Böcek'e desteklerinden ötürü teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Böcek'ten İsmail Balaban'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement