Başkan Böcek, Yörsiad'ın Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Böcek, Yörsiad'ın Konuğu Oldu

Başkan Böcek, Yörsiad\'ın Konuğu Oldu

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (YÖRSİAD) kahvaltı toplantısının konuğu oldu.

17.03.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (YÖRSİAD) kahvaltı toplantısının konuğu oldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, YÖRSİAD'ın 2014 Faaliyet Yılı kapsamında düzenlediği Mart ayı "Kahvaltı Toplantılıları"nın konuğu oldu. Başkan Böcek'le birlikte CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal ve CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner de toplantıya katıldı.

Porto Bello Otel'de düzenlenen toplantıya YÖRSAİD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Beken başkanlık etti. Derneğin çok sayıda üyesinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Böcek, Konyaaltı'nda 2009-2014 yılları arasında vermiş oldukları bütün sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Böcek, "YÖRSAİD benim üçüncü dönemimde kurulmuştur. Az zamanda çok iş başardılar. Ben doğduğum topraklara, insanlara hizmet edebilmek adına siyasete yapıyorum. Konyaaltı'nda geride bıraktığımız süreç içersinde sosyal belediyecilik anlayışıyla 7'den 70'e herkesi kucaklayan projeler ürettik. Bu yeni dönemde yine herkesimden insana dokunan 25 projemiz var. Konyaaltı'nda yine hep birlikte yeni hedeflere yürüyeceğiz" dedi.

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ise konuşmasında CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek'e, Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'a ve CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner ile CHP İl Başkanı Devrim Kök'e teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Böcek, Yörsiad'ın Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement