Başkan Büyükkılıç ve Ekibi Gürpınar Esnafı İle - Son Dakika
Yerel

Başkan Büyükkılıç ve Ekibi Gürpınar Esnafı İle

Başkan Büyükkılıç ve Ekibi Gürpınar Esnafı İle

Gürpınar Mahallesi’nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gürpınar halkına çok amaçlı, büyük ölçekli, modern yapısı ile tesis kazandıracaklarını ve ayrıca alternatif yolları açarak seri ve güvenli ulaşıma imkan tanıyacaklarını söyledi.

29.06.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürpınar Mahallesi'nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gürpınar halkına çok amaçlı, büyük ölçekli, modern yapısı ile tesis kazandıracaklarını ve ayrıca alternatif yolları açarak seri ve güvenli ulaşıma imkan tanıyacaklarını söyledi.

Gürpınar Esnaf Mahalle gezisine Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile mahalle muhtarları da iştirak etti.

Mahalle halkının memnuniyeti önemli…

Gürpınar Mahallesi'nde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bölgenin barındırdığı nüfus, kamu hizmet binaları, sosyal ve spor tesisleri ile adeta bir uydu kent olduğunu ve gelişime açık bir bölgeyi kapsadığını söyledi.

Trafik akışı güvenli ve seri...

Başkan Büyükkılıç "Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi şehrin Anbar semtinde Pazaryeri inşa ederken, Subaşı Mahallesi'nde açık alan spor aletleri yerleştiriyor, Kıranardı'nda köprü inşa ederken, Mimarsinan ve Gesi'de çok amaçlı sosyal ve spor tesisleri inşa ediyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu olmadığından sosyal ayrımcılık olmamakta ve toplumda birlik ve beraberlik duyguları artmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesini ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz." dedi.

Mesken ağırlıklı mahallede pazaryeri ile sosyal tesis…

Mahallede bulunan fırın, şarküteri ve manav esnafı ile sohbet eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gürpınar Mahallesi'nde yer alan gençlerin ve öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerine karşılık yaz spor okullarına hazır olun mesajını vererek mahalle çocuklarına oyuncak hediye etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Büyükkılıç ve Ekibi Gürpınar Esnafı İle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement