Başkan Çalışkan'dan Başkan Koca'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Çalışkan'dan Başkan Koca'ya Ziyaret

Başkan Çalışkan\'dan Başkan Koca\'ya Ziyaret

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları ile birlikte Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

09.04.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları ile birlikte Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Başkan Fatih Çalışkan ile Hisarcık'taki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları yeni seçilen Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'yı makamında ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan," İki komşu ilçe yöneticileri olarak yöremizin kalkınmasına katkı sağlayacak hizmetlerde birlikte hareket etmenin zamanı gelmiştir. Hizmet noktasında belirli zamanlarda toplantılar yaparak görüş alışverişinde bulunmak her iki ilçenin yararına olacaktır." dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca," Ziyaretinizden dolayı ayağınıza sağlık. İki kardeş ilçe olarak birlikte herkesi özendirecek güzel çalışmalara imza atarız inşallah. Birlikte hareket edecek olursak hem bölgemiz hem de bölge insanımız kazanır. Bu makamlar gelip geçicidir. Bugün burada ben olurum, yarın bir başkası olur. Önemli olan halkımıza hizmettir"diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çalışkan'dan Başkan Koca'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement