Başkan Canural'dan, Tanıtıma Katkı Sunanlara Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Canural'dan, Tanıtıma Katkı Sunanlara Teşekkür Belgesi

Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, İstanbul Feshane'de 19-22 Mart'ta düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri'ne katkı sunan Gölhisar'daki firmalara teşekkür belgesi verdi.

15.04.2015 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, İstanbul Feshane'de 19- 22 Mart'ta düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri'ne katkı sunan Gölhisar'daki firmalara teşekkür belgesi verdi.

Canural, ilçedeki bir restoranda düzenlenen törende, Burdur'un yanı sıra Gölhisar'ın da tanıtıldığı etkinliğin başarılı şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Etkinliğin gerçekleşmesine katkı sunan Gölhisar'daki firmalara ve personele teşekkür eden Canural, "İlçemiz her yönden çok güzel olabilir ama tanıtamıyorsanız, insanlar bundan haberdar değilse, bunun hiçbir faydası yok. Özel işletmeler dahi bugün gelirlerinin büyük bir kısmını tanıtıma ayırıyor. Çünkü bu yüzyılın trendi reklamdır" dedi.

Canural, Ankara Tanıtım Günleri ile İstanbul Tanıtım Günlerini kıyasladıkları zaman, Ankara'da daha fazla Burdur'lu olmasına rağmen İstanbul'daki organizasyonun daha faydalı geçtiğini kaydetti.

Feshane'ye 250-300 bin civarında ziyaretçi geldiğini anlatan Canural, şöyle konuştu:

"Ziyaretçilerin standımızı çok beğenerek takdirle anmaları, folkloruyla, müziğiyle, antik kentiyle, yaylasıyla, doğal güzellikleriyle, kavurmasıyla ve çörekotu kahvesiyle ilçemizin tanıtımının çok iyi geçmesi bizleri sevindirdi. Artık bundan sonra Gölhisar'ımız bir gelişim ivmesi kazanarak atağa geçecektir. İstanbul'da gerçekleşen etkinlik tanıtım anlamında beklentilerimizi karşılamıştır."

Canural törende, İstanbul Feshane'de düzenlenen Burdur Tanıtım Günleri'ne katkı sunan Gölhisar'daki firmalara ve personele teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Canural'dan, Tanıtıma Katkı Sunanlara Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement