Başkan Çelik, Çat Kapı İftar Yaptı, Asker Uğurladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik, Çat Kapı İftar Yaptı, Asker Uğurladı

Başkan Çelik, Çat Kapı İftar Yaptı, Asker Uğurladı

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çat Kapı İftar Programı kapsamında Yemliha Mahallesi’nde iftar yaptı.

25.07.2014 14:11

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Çat Kapı İftar Programı kapsamında Yemliha Mahallesi'nde iftar yaptı.

Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelerle birlikte çat kapı iftar yapma geleneğini sürdüren Başkan Mustafa Çelik'in son durağı Yemliha Mahallesi oldu. Bir ailenin kapısını çalan ve iftarını burada açan Başkan Çelik, daha sonra mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Vatani görevlerini yerine getirmek üzere birliklerine teslim olmaya hazırlanan gençler için düzenlenen askere uğurlama törenine de katılan Başkan Çelik, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan kalabalık gruba hitabetti.

Başkan Mustafa Çelik, Yemliha için yapılması düşünülen yatırımlardan bahsederek eski belediye binasının da Kadın Gelişim Merkezi olarak planlandığını müjdeledi. Başkan Çelik, "Hanım kardeşlerimiz için eski belediye binası ve yanındaki binayı kurs merkezi olarak planladık. Hanım kardeşlerimiz burada günlük hem kurs eğitimlerini alacak hem de hoşça vakit geçirebilecek" diye konuştu.

Başkan Çelik, askere gidecek gençlerin sağ-salim gidip, aslanlar gibi vatani görevini yapıp, hayırlısıyla tezkere alarak yine sağ-salim ailelerine kavuşmaları dileklerinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik, Çat Kapı İftar Yaptı, Asker Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement