Başkan Çelik, Yeni Projesini Esnafa Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik, Yeni Projesini Esnafa Tanıttı

Başkan Çelik, Yeni Projesini Esnafa Tanıttı

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir esnafı ile bir araya gelerek yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

19.03.2015 16:02

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir esnafı ile bir araya gelerek yapılacak olan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Tarihi Yenişehir Belediye binasında esnafı ağırlayan Başkan Süleyman Çelik, eski garaj alanına yapılacak olan otopark, kapalı pazaryeri ve düğün salonları projesinin yakın bir zamanda başlayacağının müjdesini verdi. Başkan Çelik, esnafın bu süreçte mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Projenin çalışmalarına başladık. Bu projenin gerçekleşmesi sırasında esnafı mağdur etmek gibi bir düşüncemiz asla olmadı. Önümüzde bir hayli zamanımız var. Belki yöresel anlamda baktığımızda şuana kadar ailesinin rızkını, temin etmek amacıyla yıllarca aynı bölgede, aynı mahallede, aynı esnaf arkadaşlarıyla beraber iş yapan arkadaşlarımız var. Kolay bir şey değil tabi ki. Ancak şu da bir gerçek, böyle bir projenin gelecekte ilçemize çok daha farklı bir konumda faydalı olacağı inancındayım" dedi.

İlk etapta bakıldığında, projenin esnafın mağduriyeti gibi algılanabileceğini belirten Çelik, "Ancak iş kollarına göre, arkadaşlarımız farklı bölgelerde veya sanayimizin farklı bir kesiminde iş yapmaları söz konusudur. Bunu bugün esnaf arkadaşlarımızın yüzüne söyleyerek açıkladı. Tekraren söylüyorum tüm esnafımızdan Allah razı olsun. Bu süreç içerisinde bizden istenilen bir konu veya daha farklı bir sıkıntınız varsa biz her şeyimizle birlikte sizlere yardımcı olmaya hazırız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik, Yeni Projesini Esnafa Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement