Başkan Çerçi Akhisar'da Nikah Kıydı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Akhisar'da Nikah Kıydı

Başkan Çerçi Akhisar\'da Nikah Kıydı

Yunusemre Belediyesi’nin sevilen personellerinden Salih Eren, hayatını Nalan Çelik ile birleştirdi.

31.07.2016 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi'nin sevilen personellerinden Salih Eren, hayatını Nalan Çelik ile birleştirdi. Akhisar'da gerçekleştirilen törende çiftin nikahını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kıyarken; genç çifte mutluluklar diledi.

Yunusemre Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü çalışanlarından Ayşe-Enver Eren'in oğlu Salih Eren hayatının Rüksan-Ali Rıza Çelik'in kızları Nalan Çelik ile Akhisar Ege Tenis Akademisi Kır Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen görkemli törenle mutluluğa 'evet' dedi.

Genç çifti bu güzel günlerinde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Dr. Melek Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, İdris Avşar, daire müdürleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Eren çiftinin nikahını Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kıyarken; çiftin mutluluklarına Fırat Değirmenci, Göktuğ Lüz, İbrahim Gün şahitlik etti.

Salih Eren'in çalışkanlığı ve efendiliğiyle sevilen bir isim olduğunu belirten Başkan Çerçi, genç çiftin nikahını kıymaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Heyecanları gözlerinden okunan çifte nasihatler veren Başkan Çerçi, sevgi, sadakat ve anlayışın önemine dikkat çekti. Başkan Çerçi genç çifte Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Nikah töreninin ardından çalınan parçalarla birlikte gönüllerince eğlenen genç çift, kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti. Düğün pasta kesimi ve takı töreniyle devam etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Akhisar'da Nikah Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement