Başkan Çerçi: "Üniversite İçin Elimizden Geleni Yapacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi: "Üniversite İçin Elimizden Geleni Yapacağız"

Başkan Çerçi: "Üniversite İçin Elimizden Geleni Yapacağız"

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Kemal Çelebi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

23.02.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Kemal Çelebi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Çerçi, "Üniversitemizin daha ileriye gitmesi konusunda belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizi ifade etmek isterim." dedi.

Ziyarette, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Şule Uygur da hazır bulundu. Çelebi, ziyarette yaptığı açıklamada, karşılıklı iyi niyet içerisinde hareket edeceklerini vurgulayarak, "Karşılıklı iyi niyet ve anlayış içerisinde şehir ve üniversiteyi bütünleştirmek adına güzel adımlar atacağız." dedi.

Yunusemre ilçesinin kendilerini her bakımdan ilgilendirdiğini vurgulayan Çelebi, CBÜ'nün bu şehre katkı sağlamak ve hizmet sunmak durumunda olduğunu kaydetti. Şehrin üniversiteden beklentileri olduğunu belirten Çelebi, "Bu üniversite, şehire faydalı olmak durumundadır. Bizim bu şehirden beklentilerimiz var. Şehirin de bizden beklentileri var. Yunusemre Belediyemiz ve diğer ilçe belediyelerimiz için üzerimize düşen ne ise yerine getirmeye hazırız. Tabi ki bizimde belediyelerimizden beklediklerimiz var. Muradiye kampüsümüzün en büyük problemi ulaşım. Değerli Başkanımız sayın Dr. Mehmet Çerçi, konuyu yakından biliyor. Kendisinin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde bu meseleye sahip çıktığını biliyoruz. Karşılıklı iyi niyet ve anlayış içerisinde şehir ve üniversiteyi bütünleştirmek adına güzel adımlar atacağız." şeklinde konuştu.

"ÜNİVERSİTE'NİN İLERİYE GİTMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise rektör Kemal Çelebi'nin ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını vurgulayarak, "Hocamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Rektörümüze göreve yeni başladığı zaman ziyaret gerçekleştirmiştik. Bugün hocamız bize iade-i ziyarette bulundu. Üniversitemizin daha ileriye gitmesi konusunda belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizi ifade etmek isterim. Rektörümüze bütün çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi: 'Üniversite İçin Elimizden Geleni Yapacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement