Başkan Çerçioğlu'ndan Buharkent Adayı Başoğlu'na Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu'ndan Buharkent Adayı Başoğlu'na Destek

Başkan Çerçioğlu\'ndan Buharkent Adayı Başoğlu\'na Destek

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Buharkent'in Ortakçı ve Feslek mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

30.05.2014 13:03

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Buharkent'in Ortakçı ve Feslek mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Çerçioğlu'nun Buharkent ziyaretine CHP Buharkent Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Başoğlu, CHP Buharkent İlçe Başkanı Mehmet Geciloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Çerçioğlu'na Ortakçı ve Feslekli vatandaşlar yemeni hediye edip çiçeklerle karşıladı. Uzun konvoy eşliğinde Buharkentli vatandaşları selamlayarak konuşma yapacağı alana gelen Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Buharkent'in hak ettiği kaliteli hizmeti alacağını söyledi.

Vatandaşlara seslenen Başkan Çerçioğlu'nun konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Buharkent'e ancak Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet verebileceğini belirten Başkan Çerçioğlu, "Gösterdiğiniz ilgiden ve böyle bir karşılama için çok teşekkür ederim. Altyapıdan, içme suyuna kadar akla gelebilecek bütün önemli hizmetler Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek. Buharkent ve mahallelerinin sorunlarını yakından biliyorum. Hüsamettin Başoğlu ile birlikte el ele çalışarak Buharkent'in bütün sorunlarını çözüp çok önemli projelere imza atacağız. Buharkent'in adeta çehresini değiştireceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu'ndan Buharkent Adayı Başoğlu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement