Başkan Çetin'den Kaleci Okuluna Malzeme Desteği - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin'den Kaleci Okuluna Malzeme Desteği

Başkan Çetin\'den Kaleci Okuluna Malzeme Desteği

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Haluk Kaleci Okulu’nda eğitim gören geleceğin kalecilerine malzeme yardımında bulundu.

24.05.2016 10:36

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Haluk Kaleci Okulu'nda eğitim gören geleceğin kalecilerine malzeme yardımında bulundu.

Yüreğir'in Sinanpaşa Mahallesinde, kaleci yetiştiren Haluk Kaleci Okulu öğrencileriyle bir haftasonu kahvaltıda buluşan Başkan Soner Çetin, spor okulunda eğitim gören öğrencilerin malzeme taleplerini dikkate alarak, 50 gence malzeme yardımında bulundu.

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın başında spor aktiviteleri geldiğine dikkat çeken Başkan Çetin, "Bugün burada, bizden malzeme talebinde bulunan amatör kalecilerimizin bu eksiklerini gidermek için bir aradayız. Adana, Türk sporuna, geçmişte çok önemli isimler yetiştirdi. O isimlerden biri de Haluk Uğurludoğan. Haluk Hoca'nın Türk futboluna yeni kaleciler yetiştirmesi çok büyük bir hizmet. Biz de bu hizmete katkıda bulunmak için, çocuklarımızın krampon, eldiven gibi eksiklerini giderdik. Amatör sporu ve Adana sporunun her zaman yanındayız" diye konuştu.

Öğrencilerine ve okuluna destek olan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e teşekkür eden eski kaleci ve Haluk Kaleci Okulu'nun sahibi Haluk Uğurludoğan, "Başkanımız Soner Çetin'in kısa bir süre önce okulumuzu ziyaret ederek, öğrencilerimizle ve velileriyle buluştu. Başkanımızdan, öğrencilerimizin eksiği bulunduğunu aktarmıştık. Sağolsun kısa sürede, spor malzemelerini temin ederek, öğrencilerimize gönderdi. Başkan Soner Çetin, amatör spor kulüplerine desteği ile her anılan isimlerin başında geliyor. Bizim öğrencilerimize de yakınlık göstererek, onların eksiklerini giderdi. Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, Başkan Çetin, kaleci öğrencilerine malzemelerini dağıttı. Başkan Çetin, dağıtım yaptıktan sonra, bir de penaltı vuruşu attı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin'den Kaleci Okuluna Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement