Başkan Çetin'den Miniklere Hediye - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin'den Miniklere Hediye

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i ziyaret etti.

28.04.2015 09:44

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti. Başkan Çetin ise minikleri hediyelerle uğurladı.

Nezaket Okulu şubelerini temsilen 13 öğrenci, Belediye Başkan yardımcısı Nedim Erçetin, Nezaket Okulları Müdürü Hazım Öztürk, öğretmenler ve veliler, Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i ziyaret etti. Pursaklar Belediyesi Tebessüm Konağı'nda minikleri ağırlayan Başkan Çetin, öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Nezaket Okulu'nda aldıkları eğitimleri Başkan'a anlatan minikler, davranışlarıyla Çetin'in takdirini kazandı. Aldıkları eğitimler sonucu Esma-ül Hüsna'yı ezberleyen 13 öğrenciyi ödüllendiren Başkan, onlara oyuncak bebek ve araba hediye etti.

Çocukların aldıkları eğitimlerin kendi hayatlarını da kolaylaştırdığını belirten veliler, "Pursaklar'da böyle bir uygulama olduğunu gittiğimiz her yerde anlatıyoruz. Çocuklarımız aldıkları eğitimlere bizlere de yansıyor. ve çocuklarımız toplum içinde fark edilir hale geldiler. Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e, idarecilerimize ve emektar öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun" diyerek duygularını ifade etti. Ziyaretin sonunda Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin'den Miniklere Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement