Başkan Çetin Halkla İç İçe - Son Dakika
Güncel

Başkan Çetin Halkla İç İçe

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, samimi sohbetleriyle halkın talebini dinleyip çözüm üretiyor.

23.02.2016 17:43

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, samimi sohbetleriyle halkın talebini dinleyip çözüm üretiyor.

Hemşerileriyle düzenli olarak bir araya gelen ve onların taleplerini dinleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Mahalle sohbetleri, ev ziyaretleri, esnaf buluşması, hasta ziyareti gibi bir dizi buluşma gerçekleştiren Başkan Çetin, ilçeyi adım adım geziyor. Çetin, gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemen her yaş grubunun ilgisiyle karşılaşıyor. Ziyaretlerini gece gündüz devam ettiren Başkan Çetin, "Bu ziyaretlerimiz hem ilçemizin eksiklerini yerinde tespit edip çözüm üretmemize hem de hemşerilerimizle olan diyaloğumuzu geliştirmeye vesile oluyor" dedi.

Hemşerilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Çetin, Hicret Camii cemaati ile sohbet edip onların da taleplerini dinledi. Başkan Çetin'e İlçe Kaymakamı İhsan Kara da eşlik etti. Yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Çetin, "Bizler her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Pursaklar'ı birlikte inşa ettik ve Tebessüm şehrimizi geleceğe yine birlikte taşıyacağız" diye konuştu.

Ziyaret esnasında oluşan samimi ortamlarda ilçeye çağ atlatan yatırımların detaylarını hemşerileri ile paylaşan Çetin, devlet hastanesi inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini, yeni sportif yatırımların ilçeye kazandırılacağını kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çetin Halkla İç İçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement